Máme OTEVŘENO. Přejeme pohodlné nakupování. Tým THM.cz

Soustředění České Reprezentace thajského boxu a produkty Namman Muay

Česká reprezentace Muaythai asociace C.M.T.A. má za sebou první soustředění

Poprvé v letošním roce se český výběr muaythai zápasníků sešel ve dnech 1. až 3. března v rámci reprezentačního soustředění. Zázemí sportovcům poskytl již tradičně hotel Panorama v severočeských Teplicích. Na sportovce čekaly náročné tréninkové dávky zaměřené na techniku i fyzičku.

Při této příležitosti byli prezentovány a zdarma účastníkům soustředění předány originální Thajské produkty Namman Muay od distributora firmy ORAMONT SYSTEM s.r.o., který provozuje internetový obchod Thajská Mast.cz. Produkty Namman Muay jsou mezi thaiboxery velice oblíbené díky spolehlivým regenerační vlastnostem a ideálním zahřívacím efektem olejů aplikovaných před zápasem nebo téningem. Díky thajským olejům dochází k eliminaci zranění a obraženin. Pro snížení bolesti a urychlení hojení pohmožděnin jsou používány thajké krémy, které mají vyšší obsah Mentolu pro chladivý efekt a podporu rychlejší regenerace.

Do třídenní přípravy se pod vedením kvalifikovaných a zkušených reprezentačních trenérů Jaroslava Hodiny, Jiřího Mejstříka a Ladislava Horejše zapojilo celkem 31 sportovců. „Účast byla celkem zdařilá, i když většinu zástupců tvořila juniorská reprezentační základna,“ vysvětluje hlavní trenér Jaroslav Hodina.

Soustředění absolvovali účastníci podle plánu a v plném nasazení. Trenéři s přístupem svěřenců byli spokojení. „Na tréninku jsme se zaměřovali především na práci ve dvojicích, jako byly sparingy a technika klinčů. Většina reprezentantů je na tom momentálně dobře, jak po fyzické, tak i po technické stránce,“ hodnotí přípravu Hodina.

Zdroj: http://www.czechmuaythai.cz/clanky/ceska-reprezentace-ma-za-sebou-uspesne-soustredeni-317

Fotogalerie: