Máme OTEVŘENO. Přejeme pohodlné nakupování. Tým THM.cz

Nový Active Cream 2.0 Namman Muay

Nová aktiv krém - thajská mast Namman Muay 2.0

Jsme nadšeni, že vám můžeme představit nejnovější výrobek Namman Muay Active 2.0. Jedná se o nový masážně-regenerační krém, který byl vyvinut pro sportovce a osoby s problémy pohybového aparátu.

Poznejte přírodní sílu s krémy Namman Muay Active Cream 2.0

Specializovaný tým vědců vytvořil nové složení s využitím nejlepší přírodní ingrediencí, které zajišťují vysokou účinnost při snižování bolesti, zlepšení pohyblivosti kloubů a podpoře aktivního životního stylu.

Posuňte svůj sportovní výkon na další úroveň s Namman Muay Active Cream 2.0

Inovativní přírodní produkt přináší rychlejší regeneraci a pomáhá vám dosáhnout nejvyššího sportovního výkonu.

Nové složení obsahuje o tři přírodní složky více

Celkem pět přírodních složek v novém krému Namman Muay 2.0. Přináší širší spektrum účinnosti v boji proti otokům a bolestem kloubů, bolestem svalů, revmatoidní artritidě či osteoartritidě.

Nová příjemnější vůně

Nové složení obsahuje příjemnější méně intenzivní vůni. Dle průzkumu, převážné části uživatelům nevyhovovala velká intenzita vůně a omezovala je v každodenním použití.

Pět složek thajského krému Namman Muay 2.0

Nové složení obsahuje pět přírodních ingrediencí s ověřeným účinkem:

Mentol - poskytuje při aplikaci chladivý pocit, pomáhá zmírnit od bolest zad, svalů, kloubů, artritidy nebo bolestivých modřin.
Jalovec - má protirevmatické, protikřečové a analgetické vlastnosti. Jalovec může být také užíván při neuropatické bolesti.
MSM - je vysoce protizánětlivý. Je známo, že přirozeně pomáhá snižovat bolesti kloubů při artritidě, snižuje otoky a bolesti svalů i křeče.
Kafr - pomůže při revmatu, modřinách i k prevenci proleženin.
Hřebíčkový olej - má dezinfekční, antimikrobiální a mírně znecitlivující účinky. Používá se při svalovém a nervovém vypětí, velice příjemně prohřívá pokožku.

Nejčastější otázky k novému složení 2.0

1. Jaký je rozdíl mezi krémem Namman Muay a krémem Namman Muay ACTIVE 2.0?

Nový krém NAMMAN MUAY ACTIVE 2.0 představuje vylepšenou přírodní alternativu předchozí receptury Cream Namman Muay. Aktualizovaná verze obsahuje navíc tři aktivní přírodní složky. Celkem tedy pět účinných složek, které jsou v souladu s nejnovějšími kosmetickými předpisy.

2. Funguje nový krém méně než předchozí verze?

Ne. Nová veze díky třem přidaným složkám má širší spektrum účinnosti. Nové složení obsahuje pět účinných látek (mentol, MSM, jalovec, kafr a eugenijský – hřebíčkový olej). Tyto složky pocházejí z přírodních zdrojů a mají široké spektru účinků. Krém stále poskytuje silný fyzický pocit tepla i chladu, stejným účinkem zmírňuje bolest, ale jeho použití je bezpečnější, protože je dermatologicky testován.

3. Je pravda, že staré složení krému je toxické a bylo zakázáno?

Ne. Stará varianta krému Namman Muay byla stažena z trhu kvůli novému zákonu EU pro kosmetiku, který zakazuje prodej výrobků obsahujících více než 0,06 % methyl salicátu, zatímco Methyl Salicilát je obecně považován za bezpečný, může za určitých podmínek představovat riziko, zejména při přílišném použití na velkou část těla, případně u dětí které mohou náhodně pozřít přípravky obsahující methylsalicylát.

4. Jak je chráněna kvalita produktů Namman Muay?

Je nutné nakupovat produkty od autorizovaných distributorů, aby jste se vyhnuli padělkům – falzifikátům a napodobeninám. Některé napodobeniny mohou být potenciálně nebezpečné. Náš e-shop ThajskaMast.cz je oficiální prodejce, který spadá pod jediného distributora Tykhe d.o.o. a ten je držitelem prodejní licence pro značku Namman Muay od Thajského výrobce Devakam Apothecary Hall co. LTD pro území EU, Spojeném království a Rusku.

Aktivní složky FAKTA a STUDIE

MENTOL

Fakta: Mentol se po staletí používá jako přírodní neopioidní prostředek proti bolesti. Při aplikaci na kůži, vytváří chladivý pocit, který pomáhá zmírnit bolest v podložních tkáních. Produkty na bázi mentolu se často používají k dočasné úlevě od menších bolestí spojených s onemocněním artritidou, bolestmi zad, svalů, kloubů a modřinami. Jeho účinnost jako lék proti bolesti byl dobře zaveden objektivním výzkumem a praktickým používáním.

Studie: Bylo provedeno mnoho studií o použití mentolu jako prostředku, který ulevuje od bolestí. Jedna studie publikovaná v Journal of the American Medical Association zjistila, že krém obsahující mentol byl účinný při snižování intenzity bolestí a zlepšení stavu u pacientů s osteoartrózou kolene. Další studie publikovaná v časopise Pain Medicine dokazuje, že gel na bázi mentolu byl účinný při snižování bolestí a zlepšování pohybové funkce u pacientů s osteoartrózou ruky. Celkově výzkum naznačuje, že mentol může být užitečný jako přírodní alternativa pro zvládání bolestí, pro jedince s osteoartrózou.

JALOVCOVÝ OLEJ - JUNIPERUS COMMUNIS

Fakta: Podle četných studií má Jalovec silné účinky pro uvolnění svalů, kloubů a bolesti zad. Vysoká koncentrace jalovce pomáhá stimulovat krevní oběh, poskytuje úlevu při bolestivých stavech jako je revmatismus, artritida, dna i svalové křeče. Jeho přirozené tlumící vlastnosti z něj dělají ideální volbu pro všechny, kteří hledají úlevu od bolesti svalů a kloubů.

Studie: Juniperus communis, také známý jako olej z jalovce obecného, byl zkoumán pro jeho vlastnost tlumit bolest. Zjistila to studie publikovaná v Journal of Ethnopharmacology jalovcový olej měl protizánětlivé účinky a byl účinný při snižování bolesti u zvířat s otokem končetin. Zjistila to další studie publikovaná v časopise Phytotherapy Research, že směs jalovcového oleje a dalších esenciálních olejů byla účinná při snižování bolesti a zlepšování pohybové funkce u pacientů s osteoartrózou kolen. I když je zapotřebí více výzkumu, aby se plně zjistily účinky jalovce obecného, tyto studie naznačují, že se jedná o užitečnou přírodní složku pro tlumení bolestí.

MSM - ORGANICKÁ SÍRA

Fakta: Metylsulfonylmetan nebo-li MSM (organická síra) je oblíbenou přírodní složkou, která se používá jako alternativa léků na snížení příznaků artritidy, díky silným protizánětlivým účinkům. MSM má vysokou účinnost při snižování zánětů. Bylo také prokázáno, že pomáhá snižovat otoky, bolesti kloubů, bolesti svalů a křeče spojené s artritidou. O složce MSM je také známo, že je účinná při křečích a syndromu neklidných nohou. MSM je velmi účinná přírodní složka řešením pro ty, kteří hledají úlevu od zánětu a podobných stavů.

Studie: Dimethylsulfon, známý jako methylsulfonylmethan (MSM), je sloučenina, která byla zkoumána pro své pozitivní účinky zmírňující bolest. Studie publikovaná v časopise Osteoarthritis and Cartilage prokázala, že MSM byla účinná při snižování bolesti a zlepšování fyzických funkcí u pacientů s osteoartrózou kolen. Další studie publikovaná v Journal of the American Medical Association zjistila, že krém obsahující MSM byl účinný při snižování bolestí a zlepšuje pohyblivosti u pacientů s artrózou kolene. Světový výzkum naznačuje, že MSM může být užitečnou organickou alternativou pro snížení bolestí, zejména u osob s osteoartrózou.

KAFROVÝ OLEJ

Fakta: Kafrový olej je dobře známou složkou mnoha léků proti bolesti, včetně analgetik. Jeho účinky zmírňující bolest jsou způsobeny schopností interagovat s receptory v nervových zakončení a stimulací krevního oběhu. Jeho používáním je možné snížit i chronické bolesti svalů a kloubů. Kafrový olej je také známý pro své uklidňující účinky, díky čemuž je oblíbený v aromaterapii.

Studie: Bylo provedeno několik studií o použití kafrového oleje pro úlevu od bolesti. Studie publikovaná v Journal of Ethnopharmacology zjistila, že krém obsahující kafrový olej byl účinný při snižování bolestí a otoků u zvířat s indukovaným edémem (otokem) končetiny. Další studie publikovaná v časopis Phytotherapy Research zjistila, že směs kafrového oleje a jiných esenciálních olejů byla účinná při snižování bolesti a zlepšení fyzických funkcí u pacientů s osteoartrózou kolene. Výsledky studií naznačují, že Kafrový olej může být užitečnou přírodní alternativou pro tlumení bolesti.

EUGENIA CARYOPHYLLUS - HŘEBÍČKOVÝ OLEJ

Fakta: Eugenol je aktivní složka v oleji z eugenie (také známém jako hřebíčkový olej), známá především pro své účinky snižující bolesti i protizánětlivé vlastnosti. Často se používá při masážích, pro úlevu od bolestí především v oblasti kloubů. Jeho uklidňující vlastnosti z něj dělají efektivní volbu pro ty, kteří hledají úlevu od bolesti kloubů. Eugenol je také používán při stomatologických zákrocích pro tlumení bolesti zubů. Eugenijský olej je univerzální přírodní složka na léčbu bolestí a zánětů.

Studie: několik studií o eugenolu prokázalo, že ulevuje od bolesti kloubů. Například studie publikovaná v časopise Phytotherapy Research zjistila, že směs eugenolu s dalšími esenciálními oleji byla účinná při snižování bolesti a zlepšení fyzických funkcí u pacientů s osteoartrózou kolene. Další studie publikovaná v časopise Clinical Rheumatology zjistila, že krém obsahující eugenol byl účinný při snižování bolesti a zlepšení funkce u pacientů s revmatoidní artritidou. Celkově výzkumy naznačují, že eugenol může být užitečnou přírodní alternativou pro zvládání bolestí kloubů, jako je osteoartritida a revmatoidní artritida.

KOUPIT - NOVÝ AKTVIVNÍ KRÉM Active Cream 2.0 Namman Muay koupíte na stránce zde:

https://www.thajskamast.cz/aktivni-krem-namman-muay-100g/

Upozornění: Před použitím alternativních prostředků je vždy důležité promluvit si z lékařem, protože různé produkty mohou působit odlišně a některé mohou mít vedlejší účinky nebo interagovat s léky.Nová aktivní thajská mast Namman Muay nové složení