Máme OTEVŘENO. Přejeme pohodlné nakupování. Tým THM.cz

Testování produktů Namman Muay v silových disciplínách

Testování produktů Namman Muay v silových disciplínách bench press

Začátkem měsíce dubna jsme předali thajský olej a thajskou mast Namman Muay na testování Šumperskému rodákovi Danielu Jabůrkovi. Ten se zabývá silovou disciplínou bench-press raw do 100kg. Trénuje v oddílu Powerlifting Mělník, z.s. pod vedením zkušeného trenéra Zdeňka Holečka, který je v tomto odvětví sportu jeden s nejzkušenějších a nejúspěšnějších v Česku. Daniel má ve své začínající sportovní kariéře několik úspěchů. V letošních soutěžích Mistrovství ČR získal 2x 3. místo a na mistrovství Evropy v Německém Frauenau získal v kategorii Benchpress 96kg RAW 3. místo. Jak Danielovi thajské produkty Namman Muay pomohli při tréninku a závodech se dozvíte v následující otázkách a odpovědích.

Daniel Jabůrek testování Namman Muay oleje a krému1300

1. Jaký byl tvůj první dojem po použití thajského oleje a thajské masti?

Byl jsem plný očekávání, poté co jsem si přečetl historií produktů Namman Muay a první dojem byl pozitivní. Prohřátí thajského oleje bylo intenzivní a trénink jsem si užil. Mast jsem vyzkoušel hned první den večer po tréninku na menší podlitinu.

2. Pomáhají ti produkty při tréninku?

Ano. Před tréninkem bench-pressu jsem použil thajský olej a rozetřel na svalstvo, které jsem se chystal zatěžovat. Zhruba po 5 minutách jsem měl pocit prohřátí ve svalech, jako bych byl již rozcvičený. Dnes považuji thajský olej jako můj základ před každou rozcvičkou na tvrdý trénink nebo před závodem. Bench-press a ostatně jakýkoliv jiná silová disciplína je riziková na poškození svalstva, vazů i úponů a thajský olej mě dává jistotu lepšího prohřátí. Tím chci eliminovat možná zranění.

3. Používal jsi někdy podobné produkty?

Ano. Používal jsem hřejivé gely a krémy proti bolestem. Thajská mast mě však překvapila dvojím efektem a účinkem. Tím dvojím efektem mám na mysli to, že mast po vmasírování do pokožky hřeje a po 10 minutách chladí. Po prvním použití jsem si nebyl jistý, zda je tomu opravdu tak, ale při dalším použitím jsem se ujistil, že je to příjemné. Účinek thajské masti proti bolesti jsem využil při nedávném zranění zápěstí. Pociťoval jsem úlevu od bolesti na více než tři hodiny a to mě velice pomáhalo v zaměstnání.

4. Zlepšili se v průběhu používání produktů tvé tréninkové a závodní výsledky?

Závodní výsledky nemohu zatím zhodnotit, jelikož jsem testoval produktu v době před závody a na hodnocení bych potřeboval alespoň rok. Ale hodnotit mohu perfektní zkušenosti s thajským olejem při tréninku. Pokaždé když jsem olej před tréninkem použil, cítil jsem se jistější a více silnější. Líbí se mě také počáteční aroma, které mě v šatně před tréninkem pokaždé nabudilo.

5. Budeš produkty Namman Muay používat i nadále?

Ano. Na produkty jsem si zvykl a určitě by mě chyběly. Jak se říká „na lepší věci se rychle zvyká“.

6. Doporučil bys produkty Namman Muay i ostatním sportovcům?

Určitě ano. V dnešní době je nedostatek času a mně thajský olej pomohl zkrátit rozcvičku před tréninkem. Myslím si, že tyto produkty může používat většina sportovců. Hlavně vrcholový sportovci by měli tyto produkty vyzkoušet.

7. Mají produkty Namman Muay nějaké negativní vlastnosti?

Napadá mě jediná negativní vlastnost thajské masti. Její mátové aroma je silné natolik, že se mě kolegové v práci vyptávali, co mám na sobě za vůni. V období mého zranění zápěstí jsem musel v práci nějakým způsobem přežít zvedání břemen a mast jsem používal několikrát denně na tlumení bolesti. Mátová vůně masti je příjemná, ale když jsem mazal pravidelně načichli mě i pracovní rukavice a oblečení.

8. Mají produkty Namman Muay nějaké výhody?

Určitě ano. V minulosti jsem používal hřejivé gely proti bolesti svalů a na pohmožděniny. Po použití jsem měl pokožku vždy lepkavou a mastnou. Oblečení se poté lepilo k pokožce což nebylo příjemné. Toto se mě při použití produktů Namman Muay nikdy nestalo a vždy se mast vstřebala do pokožky. Za další výhodu považuji složení látek z kterých se produkty vyrábí. Obsahují přírodní složky a toho si v dnešní době cením. Na závěr musím pochválit účinek obou produktů, ale doporučil bych každému, aby si produkty vyzkoušel a udělal si vlastní názor.

9. Chceš závěrem rozhovoru ještě něco dodat?

Na závěr bych chtěl pouze poděkovat za příležitost otestovat produkty Namman Muay a také bych chtěl poděkovat trenérům. Jmenovitě Zdeňku Holečkovi a Patriku Navarovi za přípravu a podporu. Dále zbytku týmu Powerlifting Mělník, z.s. a samozřejmě mé přítelkyni za podporu a asistenci na soutěžích.

Také ti děkuji Danieli za rozhovor a testování produktů. Za celý tým e-shopu Thajská Mast.cz ti přeji mnoho úspěchů ve sportovní kariéře.

Informace i produktech Namman Muay naleznete ZDE >>>

Stránka klubu Powerlifting Mělník z.s. ZDE>>>

Autor článku: Oravec V. | 2019 © Thajská Mast.cz, všechna práva vyhrazena - kopírování textů a fotografií je trestné dle autorského zákona č. 121/2000 Sb.,

Powerlifting Mělník z.s. testuje Thajské krémy a oleje Namman Muay 1200

FOTOGALERIE: