Máme OTEVŘENO. Přejeme pohodlné nakupování. Tým THM.cz

Zkušenosti hokejistů s produkty Namman Muay

krémy a oleje Namman Muay v hokejovém týmu Draci Šumperk

Petr Gewiese kapitán hokejového týmu Draci Šumperk od nás převzal produkty Namman Muay pro celý tým. Tento sponzorský dar našim místním hokejistům se stal zároveň testováním thajských mastí a olejů, protože nás velice zajímalo, jak se produkty v tomto sportu dají využít a zda budou objeveny nové příznivé nebo nepříznivé účinky. Po třech měsících od předání nás navštívil kapitán týmu se zájmem o koupi produktů pro celý tým. Při předání produktů jsme měli příležitost položit Petru Gewiesovi několik otázek, abychom zjistili poznatky hokejistů z používání thajských mastí a olejů.

otázky a odpovědi Petr Gewiese Thajská Mast Cz 1300

Otázky a odpovědi po vyzkoušení produktů Namman Muay:

1. Jak jste spokojeni s produkty?

Velice (s úsměvem).

2. Jaký byl první dojem při použití?

Má to silné aroma, ale zvykli jsme si a tu naši hokejovou šatnu to alespoň provonělo tím lepším stylem, než tomu bylo předtím.

3. Kdy jste produkty používali?

Olej jsme aplikovali vždy před tréninkem nebo před zápasem na nohy, aby nás to více zahřálo, protože předzápasová rozcvička není ideálně dlouhá na úplné prohřátí svalů. Masti jsme používali po zápase nebo tréninku na podlitiny, ale také před zápasem, když někoho například bolel loket nebo podobně.

4. Setkali jste se s negativním účinkem produktů, který by vadil při hraní hokeje?

Nenapadá mě nic negativního. Jen jsme se setkávali s tím, že na každého to působilo jinak. Někoho to studilo a jiného hřálo. Na začátku to někdo přehnal s dávkou oleje, ale to bylo způsobeno spíše nezkušeností.

5. Jaké výhody vám hokejistům přinesly produkty Namman Muay?

Velké výhody. Ať je to rychlejší regenerace, rozehřátí svalů nebo psychické povzbuzení díky silnému aroma. Používali jsme to i na rýmu.

6. Budete produkty i nadále používat ve vaší hokejové kariéře?

Ano. Ukázalo se, že všichni hráči v naší hokejové šatně si thajské krémy a oleje oblíbili. Účinky jsou výborné a nám to pomohlo ve výkonech na ledě.

7. Chceš nám něco na závěr sdělit?

Chtěl bych poděkovat za tuto příležitost vyzkoušet thajské masti a oleje Namman Muay. Věřím, že se nevidíme naposledy.

 

Petře, my ti děkujeme za rozhovor a budeme vám fandit v dalších hokejových kláních na Šumperském ledě.

Informace i produktech Namman Muay naleznete ZDE >>>

Stránka hokejového klubu Powerlifting Mělník z.s. ZDE>>>

Autor článku: Oravec V. | 2019 © Thajská Mast.cz, všechna práva vyhrazena - kopírování textů a fotografií je trestné dle autorského zákona č. 121/2000 Sb.,

thajská mast a olej Namman Muay v hokejovém týmu Draci Šumperk 1280