Máme OTEVŘENO. Přejeme pohodlné nakupování. Tým THM.cz

Návštívil nás Samuel Pirát Krištofič

Samuel Pirát Krištofič thajská mast olej - krém Namman Muay 1600

Rozhovor se Samuelem „Pirátem“ Krištofičem

12.11.2022 jsme měli čest přivítat u nás na firmě ORAMONT SYSTEM s.r.o. jednoho z nejlepších MMA zápasníků Slovenské Republiky, Samuela „Piráta“ Krištofiče. Během prohlídky výrobních prostor a e-shopů jsme našli také chvíli na krátký rozhovor.

1. Samueli, připravuješ se nyní na nějaký zápas?

Momentálně ne. Teď mám po zápase ve Frankfurtu a mám zlomenou ruku, takže se musím doléčit a až pak se začnu připravovat na další zápas.

2. Trénuješ i se zlomenou rukou?

Jsem sportovec, takže nevydržím odpočívat a potřebuji stále vybíjet energii. Dělám tedy fyzio cviky na stabilitu, cvičím nohy a lehce běhám.

3. Jaké zápasy tě v nejbližší době čekají?

Aktuálně probíhají jednání o dalších zápasech v organizaci Oktagon, ale nic není oficiální, takže nemohu jmenovat konkrétní soupeře.

4. Kolik zápasů, by jsi chtěl v následujícím roce 2023 absolvovat?

Počet zápasů není pro mě důležitý, ale prioritou je kvalita soupeře. Mám raději kvalitní soupeře, abych každým zápasem vylepšoval svou pozici v žebříčku. To mě přibližuje k získání titulu v organizaci Oktagon.

5. Dneska se půjdeme podívat do Šumperka na hokej. Co ty a hokej?

Hokej mám rád a jsem zvědavý na šumperské Draky. Docela mě zajímá úroveň vaší první hokejové ligy. Dnes, ale sázet tiket nebudu :D

6. To že jsi přijal naše pozvání naznačuje, že produkty Namman Muay znáš. Jaké máš s nimi zkušenosti?

Ano, produkty dobře znám už delší dobu, protože jsem kariéru zápasníka začínal thajským boxem a tam thajské krémy a oleje používala většina zápasníků.

7. Používáš raději mast nebo olej?

Používám obojí a nemohu říct, že mám raději olej nebo mast. Olej používám před tréninkem. Je to výborná věc na zahřátí svalů. Mast používám, když se zraním nebo na uvolnění vazů.

Moc děkujeme za rozhovor. Doufáme, že se ti tady bude líbit.

Snad ano. Těším se na to, že uvidím kvalitní hokej, pěkné město a že poznám nové lidi.

Velice děkujeme za návštěvu. Produkty Namman Muay od nás dostaneš darem, aby jsi nejel domu s prázdnou.

To jsem moc rád, protože teď jsou krémy Namman Muay hůře k sehnání. Také děkuji za pohoštění a zajímavou ukázku firemních prostor a vašich aktivit. Jsem rád, že se najde i česká firma, která ráda podpoří slovenského zápasníka.

Samuel Pirát Krištofič sponzor ORAMONT SYSTEM s.r.o. 1600