Máme OTEVŘENO. Přejeme pohodlné nakupování. Tým THM.cz

Attila Vegh u nás v Šumperku

Attila Vegh v Šumperku - ORAMONT SYSTEM s.r.o.

Jaký byl Attilův program při návštěvě Šumperka a jak se mu zde líbilo?

Attila Vegh je považován za krále bojového sportu MMA. Tento slovenský fighter je vítěz Bellatoru, druhé největší organizace po UFC ve váze do 93kg a trojnásobný finalista dalších organizací pořádající zápasy v MMA. Organizace Oktagon letos naplánovala zápas, který se nazývá zápasem století. V něm se utká Attila Vegh s Karlosem Vémolou v Pražské O2 Aréně 9.11.2019. Vítěz bude nekorunovaným králem Česko-Slovenského MMA.

Naše společnost ORAMONT SYSTEM s.r.o. se netají podporou bojových sportů i místního hokeje. Více než jedno desetiletí podporujeme galavečery i samotné zápasníky v thajském boxu a MMA. Jsme výrobcem čerpadel a míchadel pro zemědělství a naši činnost jsme před čtyřmi lety rozšířili o dnes úspěšné internetové obchody Čerpadla-Oramont.cz, Parfémy do auta.cz a Thajská Mast.cz, pro které se Attila stává propagátorem. Díky této spolupráci jsme mohli v pátek 13.9.2019 přivítat tohoto úspěšného zápasníka u nás v Šumperku. Základem vzniku spolupráce, byla také rodinná vazba mezi námi a Attilovým kamarádem Liborem. Dvoudenní návštěva se nesla v přátelském duchu a poznávání města Šumperk, které Attila navštívil poprvé. Úvodem návštěvy byla prohlídka firmy ORAMONT SYSTEM s.r.o.. Attila si prohlédl výrobní prostory a sklady e-shopů. Poté došlo ke krátkému rozhovoru pro náš blog a také focení s produkty Namman Muay, které náš internetový obchod Thajská Mast.cz nabízí. Attila má s thajskými krémy i oleji již nějakou dobu zkušenost a s oblibou je používá pro regeneraci i tlumení bolestí při poranění. Přehled produktů naleznete zde >>>

Attila Vegh používá Namman Muay thajské krémy a oleje 15-5-1

V odpoledních hodinách se uskutečnil společný oběd v centru města. Protože je Šumperk hokejové město a firma ORAMONT SYSTEM je sponzorem šumperského týmu, bylo uskutečněno setkání s hokejisty, kteří Attilu s radostí přivítali na hokejovém stadiónu. Tam se odehrála hodinová rozprava, kdy hokejisté kladli otázky na Attilovu kariéru a tréninkové přípravy. Attilovy odpovědi byly pro hokejové hráče motivační i poučné. Pozdní odpoledne Attila strávil ve Vikýřovicích s jednateli naší firmy, kde si užili zahradní grilování i neformální rozhovory ze soukromého i profesního života. V podvečer následovala prohlídka města a procházkou po krásné pěší zóně, kde docházelo k překvapivě častému oslovování Attily a žádostem o focení od kolemjdoucích. Attila byl potěšen, že i zde má své fanoušky, kteří mu přejí do zápasů proti Vémolovi mnoho sil a vítězství. Večerní posezení v oblíbeném JohnBar Clubu bylo pro Attilu dalším příjemným poznáním místních fanoušků. Celý večer se tak nesl v duchu podpory Attilovy osoby a centrum města Šumperk žilo nadšením z poznání velkého světového zápasníka, který vzbuzoval sympatie na každém rohu.

„Keď bude príležitosť, rád sa tu zase niekedy zastavím“

Tak zněla Attilova slova druhý den, když se s námi loučil. Poté se vracel zpět do Bratislavy, kde ho ve večerních hodinách čekala role trenéra zápasníků, kteří nastupovali do zápasů MMA v sérii galavečerů Oktagon 14.

Attila si získal naši oblibu vřelým přátelským přístupem, skromností i vtipným humorem, kterým vytvářel pohodovou atmosféru všude, kde jsme se ocitli. Bylo na čase se s tímto sympatickým zápasníkem rozloučit. Popřáli jsme mu pevné zdraví, mnoho sil a výhry v zápasech.

Náš rozhovor s Attilou Veghem před zápasem s Karlosem Vémolou naleznete ZDE>>>

Rozhovor s Attilou Vegh jak se připravuje na zápas s Vémolou


Článek Šumperského hokejového klubu: Attila Vegh, mistr bojových umění ze Slovenska, navštívil Draky


Fotogalerie: