Máme OTEVŘENO. Přejeme pohodlné nakupování. Tým THM.cz

Dovolená na horách bez bolestí

Dovolená na horách bez starostí a bolestí 1350

Nenechte si kazit zimní dovolenou na horách bolestmi svalů, vazů a kloubů. Mějte u sebe nejúčinnější regenerační a analgetické přípravky Namman Muay, které vám pomohou tlumit bolesti a rychleji regenerovat svalstvo po náročném dni na lyžích, běžkách či snowboardu.

Zimní dovolená v horách je aktivní dovolená, která má svá úskalí.

Každý lyžař, běžkař nebo snowboardista, který se první den dovolené na horách vydá natěšeně na sjezdovku, může neúmyslně překonat svoji fyzickou zdatnost. Nejčastěji dochází k přetížení svalstva. To se projevuj bolestmi svalových partií, které byly přetíženy a následujících několik dní pak pociťujete permanentní bolest svalstva. Dalším častým problémem bývá přivodění si zranění při pádu, kdy vzniknou obraženiny a pohmožděniny. Člověk se následně ocitá v situaci, kdy je na začátku zimní dovolené neschopen užít si ji aktivně podle představ. Tuto nepříjemnou situaci lze řešit pomocí produktů Namman Muay.

snowboardista Namman Muay-1300

Jak využívat produkty Namman Muay na zimní dovolené?

Prevence je důležitá fáze jak předcházet zranění a přetížení svalstva. Pro tento účel byl vyvinut Thajský olej Namman Muay, který má za účel hloubkově prohřívat svalstvo. Tím se zajistí kvalitní prokrvení a svalstvo je tak připravené na fyzický výkon. Thajský olej se využívá také ihned po fyzickém výkonu na svalstvo, které bylo zatíženo. Vmasírováním oleje bude svalová partie prohřáta a prokrvena. Díky tomu je ze svalstva rychleji odplavena kyselina mléčná a dochází k rychlejší regeneraci svalstva. Olej lze používat jak před výkonem, tak po fyzickém výkonu. Tedy doporučujeme aplikovat jej na zatěžované svalové partie před tím, než se vydáte na sjezdovku nebo běžeckou trasu. U lyžařů, běžkařů a snowboardistů se jedná zejména o stehenní, hýžďové a lýtkové svalstvo.

Na bolesti celého pohybového aparátu je nejúčinnějším produktem thajská mast, která se vyznačuje vysokým analgetickým účinkem a univerzálním použitím. Thajská mast Namman Muay je vyvinuta na tlumení bolestí svalů, vazů, kloubů, otoků a pohmožděniny. Pokud vás tedy bolí jakákoliv partie, vmasírujte třikrát denně přiměřené množství krému – masti Namman Muay. Výrazná analgetická vlastnost odstraní bolest a díky hřejivému efektu dochází k rychlejší regeneraci postižené oblasti.

Přírodní složení a historie produktů Namman Muay

Thajské krémy – masti a oleje jsou v dnešní době velice populární a oblíbené nejen díky účinkům, ale také pro složení přípravků z obsahem přírodních látek a historii od roku 1960. Více o historii, tradici a složení produktu naleznete zde>>>

Široké možnosti používání

Oblast použití produktů Namman Muay se neomezuje pouze na lyžaře, snowboardisty a sportovce. Ale produkty jsou oblíbené také u lidí, kteří chtějí být maximálně aktivní a mají problémy s pohybovým aparátem. Produkty jim rychle pomáhají zmírňovat bolesti kloubů, svalů, šlach a také urychlovat hojení otoků i krevních sraženin. Krémy a oleje Namman Muay jsou také vhodné při problémech spojených se stárnutím a účinně pomáhají při revmatických potížích a artróze. Díky tomu jsou vhodné i pro méně aktivní uživatele v důchodovém věku.

Originální Thajské produkty Namman Muay naleznete na stránce ZDE>>>

Běžky a Namman Muay-1300